Страница 1 от 1

Ани Арнаудова

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 7:06 pm
от tsigahrah
Абе, нѣкой знае ли какъ мога да издиря Ани Арнаудова. Въ нея ми остана една много ценна книга - и така 7 години вече :рев:

Re: Ани Арнаудова

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 7:57 pm
от stelt
Дай повече инфо за нея... С какво се занимава, от кой град е, такива работи... Последно къде е била - в България или в чужбинско??

Re: Ани Арнаудова

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 9:27 pm
от Black Wolf
Колкото и да е странно, днес в библиотеката попаднах на книгата "Етническите общности и идентичности в процеса на глобализация" / Цонка Каснакова-Иванова, Христо Салджиев, Анна Арнаудова - Ст. Загора : [Кота], 2006. - 110 с.
В нея има три части, написани от трима преподаватели в Педагогическия ф-т на Тракийския университет - едната е от ас. Анна Арнаудова (не знам дали е същата Ани, която навремето познавахме) със заглавие "Културни и исторически аспекти в развитието на северно-американските индиански общности".

Според моето скромно мнение, излишно амбициозно е да се опиташ да представиш един период от 300 г., и то с особен акцент на съвремената ситуация, на 25 стр. Неминуемо е всичко да се интерпретира съвсем набързо и съкратено... За съжаление в статията има и доста фактически неточности, но те се дължат на използваната литература, която според мен не е подбрана по най-добрия начин.

Но както и да е, любопитното в случая е, че сред публикациите по темата на бълг. език се е появило и такова нещо... :mrgreen:

Re: Ани Арнаудова

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 10:44 pm
от tsigahrah
Хммъ, съвпадението е добро - хемъ Анна Арнаудова, хемъ нещо съ индианци. Ще я издиря азъ тази девойка.

Re: Ани Арнаудова

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 11:11 pm
от stelt
Изтрит пост...

П.С. Трия го тогава, за да няма лични данни във форОма... :wink:

Re: Ани Арнаудова

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 11:13 pm
от tsigahrah
Да, да, Каравълчакътъ ми го прати вече. Мерси :супер: