от heyoka » Съб Дек 13, 2008 2:05 am
Съмнявам се да ти се смеят, White Horse, това са вълшебни моменти от живота на всеки. Аз самият, вчера като се сетих за книгата, после и корицата като видях, се поразчуствах. Предполагам, някои ще кажат, че детството е такова, за всеки, но започвам да се съмнявам.
Едва ли могат да се сравнят counter strike с фунийките , както и "Матрицата" с "Междузвездни войни". За сравнение с книги, не се сещам, поради простата причина, че единствените четива на съвременните дечурлига са чийтове за някоя игра или простотиите, които ръсят в скайп и сайтовете за запознанства. С времето, изглежда магията избледнява все повече.
За това да, съгласен съм , че това си заслужава отделно разглеждане и обсъждане.
Джек Лондон, Карл Май, Е.Салгари, Лизелоте, Сат-Ок, Шклярски... и не само те, са може би една основна част от авторите, които са направили детството ни в пъти по-интересно. Няма да е смело, ако кажа, че са оказали влияние дори и върху възпитанието, мирогледа ни.
Може да са съчинявали всичко, но живота, който са дали на героите си е вечен.
Радвам се, че съм ти бил полезен, дакота. Сигурен съм, че момчето ще се зарадва много. А пък аз се радвам да видя автора на книгата, от линка, който си оставила. Още повече съм очарован от този човек. По чертите на лицето му личи, че много се е усмихвал, а по погледа, че много е видял. Живота на старите хора е изписан върху лицата им.
Възможно е и да греша...