Приятели, имам нужда от някои дребни неща - кожа, маниста, звънчета, затова мисля да направя една поръчка от някой от европейските трейдингпостове. Най-вероятно това ще е Хъдзън Бей в Германия.
Предлагам който иска да се включи с мен да си подбере каквото му трябва - там има огромно разнообразие, и да пише тук. Днес е първи декември (поздравявам ви с началото на месеца!) и предлагам да направим поръчката на 15. Това са 2 седмици, които трябва да са достатъчни. През това време преровете сайта, разгледайте и преценете.
Който се забави след 15 ще трябва да поръчва сам, затова побързайте... Както се казваше "ноща не е за да се наспите, а за да се снабдите" Използвайте я
Ползата от общата поръчка е, че така ще паднат разходите по изпращането и дори дребни неща могат да се купят без да се плащат големите пътни такси. Примерно звънчетата не са скъпи - излизат няколко лева, но ако трябва да се платят още 30 за доставка (доставката от Хъдзън Бей е точно толкова), това може да разколебае човек или направо да го откаже. Затова предлагам да си разделим пътните такси според това кой с колко пари влиза за стока - който участва с 10 %, ще плати 10 % и от таксата и т.н. Така ще е напълно честно.
Ето адреса на Хъдзън Бей (преведена автоматично с Гугъл)
http://translate.google.bg/translate?hl ... md%3Dimvns
Който ще участва да каже:
каталожен номер
и количество - бройки, м2 ...
Аз ще организирам всичко и ще съм банката (за тези които ми имат доверие )
И моля да се пише САМО ПО СЪЩЕСТВО - кой какво е открил, на каква цена, за да може човек да се ориентира кое си струва и кое не. Това е важно! Затова бъдете максимално кратки и ясни.