Страница 1 от 1

разпродажба на планинарски обувки

МнениеПубликувано на: Пон Мар 29, 2010 8:01 pm
от Niawen
Става въпрос за оригиналръ, няма никакво ташакларъ!!

Едни мои приятели се оказа, че през седмица си поръчват от въпросния сайт, на който има постоянни разпродажби на спортни стоки. Купуват с цели кашони и стоките са абсолютно маркови, а на страхотни цени. Транспортът на целия кашон им струвал 30 лири, които те си разпределят, но често имало оферти с минимална транспортна текса, нещо от сорта на под 2-3 лири. Мисля, че си заслужават

Ето линк към някои интересни неща

http://www.sportsdirect.com/footwear/ou ... hoes?dcp=2

http://www.sportsdirect.com/footwear/ou ... oots?dcp=3

http://www.sportsdirect.com/sports-acce ... acks?dcp=2

Можете да се ровите да оглеждате за добри оферти. Гледайте все пак там, където пише sale. Като се има предвид, че паундът е паднал, предложението им хич не е за подценяване.

Re: разпродажба на планинарски обувки

МнениеПубликувано на: Вто Мар 30, 2010 2:58 am
от 88
Хм,преди около седмица смятах да си поръчам летни туристически обувки от тоя сайт,но се отказах като видях че за доставката искат 30 паунда.Според мен е прекалено.От други британски сайтове доставката излиза ок. 10 паунда.Иначе цените им са изгодни,но не са единствени в това отношение.

Re: разпродажба на планинарски обувки

МнениеПубликувано на: Вто Мар 30, 2010 7:39 am
от cuddly
като се обединят няколко хора за поръчка с една доставка и няма да е толкова скъпо.
но за обувки ми се струва рисковано- без да мериш...

Re: разпродажба на планинарски обувки

МнениеПубликувано на: Вто Мар 30, 2010 11:34 am
от 88
Ами,според мен дрехи е по рисковано да се купуват без да мериш.При обувките все пак има международни стандарти за номерата,които се спазват от реномираните производители.Поне досега не съм имал проблеми в това отношение.Тия дни си поръчах от един друг британски сайт,взеха ми само 10 паунда за доставка.Ако пристигнат благополучно и съм доволен ще сложа линк в темата.

Re: разпродажба на планинарски обувки

МнениеПубликувано на: Сря Мар 31, 2010 8:39 am
от Jiboran
Спортсдайрект са коректни. Номерата на обувките си отговарят - не е страшно, аз си поръчах 2 чифта номер 5 и отговарят на 38.
Много гледах за планинарските - ако човек държи подметката да е Вибрам - тоест подметката с най-доброто сцепление засега, цените започват (дори при разпродажба) от 50 паунда нагоре, ако човек прибави към критериите си за търсене обувките да имат и Горе-Текст покритие, цените са покачват на минимум 80 паунда. Така, цените им стават почти съизмерими с българските обувки с подобно качество. Е - тези от сайта са по-красиви, наистина. Голяма част от стоките са китайско производство, е - качествено китайско наистина. Вариант за доставка до България при цена под 30 паунда няма. За 30 паунда обаче може да се получат 2 големи кашона със стока, като килограми над 20. Честно казано единия кашон който получихме беше с кубатура поне 1 кубичен метър и тежест, която аз не можех да повдигна. Толкова беше голям, че не се побираше в багажника на Микрата, та го прехвърлихме в 6 чувала.